Jacoba van Egmond

“Ik geloof dat alles betekenis heeft, dat niets zomaar gebeurt.”

Mijn drijfveer

Als Europees geaccrediteerd Master Practitioner Coach en pedagoog ben ik gespecialiseerd in arbeids- en organisatiepsychologie en organisatieverandering. Sinds 2003 begeleid ik met veel toewijding en plezier leidinggevenden en professionals in hun ontwikkeling, zowel individueel als in teamverband. Vanuit mijn professionele expertise en mijn rijke levenservaring richt ik mij op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen in de context van een organisatie. 

Mijn drijfveer ligt in het kunnen bijdragen aan de bewustwording van mensen in de breedste zin van het woord. Ik geloof dat alles betekenis heeft en dat niets zomaar gebeurt. We zijn bovendien onderdeel van een groter geheel en staan niet alleen in relatie tot onszelf, maar ook tot anderen en tot de wereld om ons heen. Die interactie daagt continu uit om antwoorden te geven op kleine en grote levensvraagstukken. Antwoorden die je kunt vinden door contact te maken met je hoofd, buik en hart en met alles wat je daar aantreft. Pas dan kunnen je ervaringen je op weg helpen naar een geïnspireerd en voor jou betekenisvol leven.  

In onze ontmoeting maak ik met heel mijn wezen contact met jou en je vraagstuk. Met de inzet van mijn waarnemingen, intuïtie en analytisch vermogen help ik je te komen tot de kern van je vraagstuk, zodat je van daaruit antwoorden vindt: antwoorden die passen bij jouw omstandigheden en bij wie jij bent. 

Een coachingstraject met mij wordt voor jou een verrijkende ervaring: verdiepend, levendig, betekenis gevend en met lichtheid en humor kijkend naar alles wat er is. 

Wil je meer over mij weten, lees dan verder op de volgende pagina's: